May

Okulumuz SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 3-E ve 3-F Sınıfı maçıyla devam etti.

Üçüncü maçı kazanan 3-E Sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Anneler Günü Panomuzu hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 3-C ve 3-D Sınıfı maçıyla devam etti.

İkinci maçı kazanan 3-D Sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

TRAFİK VE İLKYARDIM HAFTASI Panomuzu hazırlayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

May

Okulumuz SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 3-A ve 3-B Sınıfı maçıyla başladı.

İlk maçı kazanan 3-B Sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Okulumuz 2-B Sınıfı Öğrencilerimiz; Türkçe dersi etkinlikleri kapsamında yönergeleri takip ederek AYRAN yapıp içtiler.

May

Okulumuz 1-A Sınıfı Öğrencilerimiz Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür Merkezi Atölye Çalışmalarına katıldılar.

May

Okulumuzda Öğretmenlik Uygulamaları dersi kapsamında ; Sabahattin Zaim Üniversitesi 4.Sınıf PDR öğrencileri ARKADAŞLIK KAPILARINI AÇAN SİHİRLİ ANAHTARLAR Panosu hazırladılar.

Rehberlik Öğretmenimiz Cüneyt DÜZGÜN ve Sabahattin Zaim Üniversitesi 4.Sınıf PDR öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

May

Anneler Günü, annemize karşı beslediğimiz duyguları göstermenin bir fırsatıdır. Bu günde, annemizin elini öpüp bir çiçekle bile olsa onun gönlünü almalıyız. Anneler Günü dolayısıyla 2 Mayıs- 6 Mayıs 2024 tarihinde ANNELER GÜNÜ KODLAMA ETKİNLİĞİ düzenledik.

Ahmet MERİÇ 3-C Sınıf Öğretmeni—Bilişim ve İnternet Kulübü Danışman Öğretmeni

May

Panomuzu hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz 2-A Sınıfı Öğrencilerimiz ; Sosyal Etkinlikler kapsamında Küçükçekmece Trafik Eğitim Parkına gezi düzenleyerek , trafik kurallarını yerinde uygulamalı olarak öğrenme şansı yakaladı.

Okulumuz 3-C Sınıfı Öğrencilerimizin Okuma Saatinden.