Nis

Okulumuz 3-C Sınıfı Öğrencilerimizin Okuma Saatinden.

Nis

Okulumuz 1-A Sınıfı Öğrencilerimizin Okuma Saatinden.

Nis

Dün okulumuzda Küçükçekmece Belediyesi görevlileri nezaretinde ve bilgilendirme çalışması sonrasında öğrencilerimizle deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Küçükçekmece Belediyesi görevlilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri Okul Müdürümüz ve Cennet Mahallesi Muhtarımız Sayın Özdemir SEVİNÇ, Müdür Yardımcılarımız ile  öğrencilerimizin sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tören Programımızı   4-C Sınıfı öğrencilerimiz sundular.

Okulumuz Öğrenci Temsilcisi Egemen Şahin BİRLİKLER günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasını yaptı.

1-E sınıfı öğrencimiz Fatma Miray YENAL “Egemenlik Bayramı” adlı şiiri okudu.

2-A, 2-C, 2-D Sınıfından öğrencilerimiz “23 Nisan Geldi” adlı şiiri okudular.

3-A, 3-B, 3-C, 3-D, 3-E, 3-F Sınıflarından öğrencilerimiz “Bu Vatan Kimin?” adlı şiiri okudular.

4-E Sınıfı öğrencileri Göktuğ ÖZEN ve Hayal ÖZBİLMİŞ “23 Nisan” adlı şiiri okudular.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda coşkuyla kutlandı.

4-B Sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerini çok güzel gösterileri için kutluyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda coşkuyla kutlandı.

3-A, 4-A, 4-C, 4-F Sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerini çok güzel gösterileri için kutluyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda coşkuyla kutlandı.

3-C Sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerini çok güzel gösterileri için kutluyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda coşkuyla kutlandı.

2-A, 2-C, 2-E, 2-F öğrencilerimizi ve öğretmenlerini çok güzel gösterileri için kutluyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda coşkuyla kutlandı.

1.Sınıf öğrencilerimizi ve öğretmenlerini çok güzel gösterileri için kutluyoruz.

1-A Sınıfı öğrencilerimizin gösterileri,

1-B Sınıfı öğrencilerimizin “Harika Türkiye” adlı gösterileri,

1-C Sınıfı öğrencilerimizin “Halk Oyunları” gösterileri,

1-D Sınıfı öğrencilerimizin  “Özgürlük” adlı gösterileri,

1-E Sınıfı öğrencilerimizin “İzmir’in Dağlarında” adlı gösterileri,

1-F Sınıfı öğrencilerimizin gösterileri

Nis

Okulumuz 1.-2.-3. ve 4ç Sınıf öğrencileri arasında23 NİSAN MİLLÎ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI RESİM YARIŞMASI düzenlendi. Katılan öğrenci resimleri arasından 1.-2. ve 3. olan resimler seçildi. Okulumuz 1.kat koridorunda resim yarışmasına katılan ve dereceye giren öğrencilerimizin resimleri sergilendi. Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde verilecektir.

Resim yarışmasına katılan - dereceye giren tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Nis

23 Nisan millet iradesinin yönetimde yer aldığı gündür. 23 Nisan 1920 ruhu tüm mazlum milletlere örnek olmuştur. Bununla birlikte Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen bir gündür. Dünyada kutlanan ilk Çocuk Bayramıdır.

Bu büyük gün, başta çocuklarımız olmak üzere tüm milletimiz için kutlu olsun.

Ulu Önder Atatürk’ün 23 Nisan 1920’de Türk Milletinin geleceği yolunda attığı adımlardan biri olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıl dönümünde “Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramımız” nedeniyle öğrencilerimizin katılacağı kodlama etkinliği düzenledik. Kodlama Etkinliğimiz 17 Nisan 2022 Çarşamba– 24 Nisan 2022 Çarşamba tarihleri arasına yapıldı.

Kodlama Etkinliğine katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerini kutluyoruz.

23 NİSAN MİLLÎ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KODLAMA ETKİNLİĞİ 3-C SINIFI SERTİFİKALARIMIZ: