May

Okulumuz 3.SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 4-C ve 4-F Sınıfı final maçıyla tamamlandı.

Final maçını kazanan 4.Sınıflar Şampiyonu 4-F Sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

May

Okulumuz 4.SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 4-C ve 4-E Sınıfı yarı final maçıyla devam etti.

Maçı kazanarak finale çıkan 4-C Sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir.

Mustafa Kemal ATATÜRK Millî Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’da Anadolu topraklarına ayak bastığı 19 Mayıs 1919 tarihinin önemi nedeniyle de 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan etti.

Atatürk “Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum” derken Türk gençliğine olan güvenini de anlatmıştır.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 15-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında okulumuz öğrencilerinin katılacağı kodlama etkinliği düzenledik.

Ahmet MERİÇ 3-C Sınıf Öğretmeni –Bilişim ve İnternet Kulübü Danışman Öğretmeni

May

4.Sınıf öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Okul Panomuzu hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 2-E Sınıfı Öğrencilerimizin Sosyal Etkinlikler kapsamında

Yedikule Bahçe Gezisi yaptılar.

May

Okulumuz 4.SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 4-D ve 4-F Sınıfı maçıyla devam etti.

Maçı kazanan 4-F Sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Okulumuz 1-E Sınıfı Öğrencilerimiz Anneler Günü Etkinlikleri yaptılar.

May

Okulumuz 4.SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 4-B ve 4-C Sınıfı maçıyla devam etti.

Maçı kazanan 4-C Sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Okulumuz 3.SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 3-B ve 3-E Sınıfı final maçıyla tamamlandı.

3-B=2 , 3-E=4skoruyla sonuçlanan final maçını 3-E sınıfı kazandı.

Final maçını kazanan 3.Sınıflar Şampiyonu 3-E Sınıfıöğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz. Maçları organize eden ve maçlarda hakemlik yapan öğretmenimiz Tuncay SEVEN’e teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz 2-B Sınıfı Öğrencileri Anneler Günü Etkinlikleri yaptılar.

Öğrencilerinizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

May

Okulumuz 4-E Sınıfı Öğrencilerimiz ; Sosyal Etkinlikler kapsamında ‘’ Florya Atatürk Köşkü ‘’ ve ‘’ Havacılık Müzesi ‘’ gezisi yaptılar.

May

Okulumuz 4.SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 4-A ve 4-E Sınıfı maçıyla başladı.

Maçı penaltılarla  kazanan 4-E Sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Okulumuz 1-B Sınıfı Anneler Günü Etkinliği yaptı.

May

Okulumuz 3-C Sınıfı öğrencilerimiz Anneler Günü Etkinlikleri yaptı.