Yeşilyuva İlkokulu

CENNET MAHALLESİ YAHYA KEMAL BEYATLI CADDESİ NO 2/1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. Geçmişten gelen tecrübemizi de kullanarak , teknolojiden yararlanarak çağdaş imkanlar sunan bir eğitim vermek için varız.
Başarılar
Saatler
Ders Saatleri: Ders Başlama : 08:50 Ders Bitiş : 14:40 Kulüp Çalışmaları: Başlangıç:14:55 Bitiş :16:30
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Cennet Metrobüs Durağına 500 mt,Sirekeci-Halkalı Banliyö Küçükçekmece durağına 250 mt,Cennet Kültür Merkezine 100 mt mesafededir.İETT Aksaray - Vezneciler Otobüs durağına (89B) 100 metre mesafededir.
OKULUMUZDA OKUL SERVİS HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.
Cennet Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi No : 2/1 Küçükçekmece/İSTANBUL
Merkezi konumda bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
OKULUMZDA HALKOYUNLARI, SATRANÇ,ROBOTİK KODLAMA,RİTM KULÜBÜ ÇALIŞMALARINI AKTİF OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR. HALKOYUNLARI 2019 VE 2023 YILINDA İSTANBUL 1.LİĞİ BULUNMAKTADIR.
BESLENME DOSTU OKUL , BEYAZ BAYRAK , YETİM KARDEŞ, AĞAÇLARIN ADI İSTANBUL